Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurd door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamnine C en een cocktail van verschillende peptide toe.
 

Hoe werkt het?

Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijkbloed naar de epidernis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.
 
De meeste behandelingen richten zich op de cellen. Want op een cel zitten receptoren waarmee gecommuniceerd kan worden, zoals door een peptide. Echter, een cel (huidcel, spiercel etc.) is erop gebouwd om zo min mogelijk afvalstoffen of gifstoffen in zich te willen hebben. De cel duwt dit naar buiten, richting het Extrta Cellulaire Matrix (ECM). In het ECM blijven afval- en gifstoffen achter waar zij haast niet weg te krijgen zijn, hoeveel water je ook drinkt.
 
Met de BioPulse Therapy behandeling wordt het ECM schoongespoeld en worden jarenlang opgebouwde gifstoffen verwijderd en afgevoerd.
 
SPABioPulseTherapie300x150
 
 

Effectivieit

Anti-aging

Puistjes/ onzuivere huid

Stress

Wat gebeurt er na de behandeling

De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasmatisch effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk heeft gedaan. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht.
 
De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen, alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Met de juiste thuisverzorging gaat dit snel over.
 
Na de behandeling moet gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water gedronken worden. Dit is erg belangrijk! Omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig.
 

Wat kan er bereikt worden met BioPulse Therapy?

Contra-indicaties

biopulseheader