Bio Peel 

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen.

Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. 
 

Hoe werkt het?


De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.

Na de massage met de kruidenpeeling wordt eerst BioActive Vitamine C aangebracht. Door de vitamine C krijgt de huid meer brandstof om processen zoals collageenaanmaak te boosten. Daarnaast geeft BioActive Vitamine C direct een zichtbare oppepper en glow aan de huid, waardoor je een beter resultaat en een verfijnder huidbeeld ziet na de behandeling. Direct na het aanbrengen van BioActive Vitamine C wordt het masker aangebracht.  

Tijden de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixer, crème en een beschermende zonnefactor.

 

Wat doet de Bio Peel

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. de kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.

De Spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen.

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. 

Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

 

Effectiviteit

 

Belangrijke punten