Onze producten

LOOkX Skincare iu5

Een stralende huid geeft een goed gevoel. De huid is een onderdeel van je persoonlijkheid en een weerspiegeling van je gezondheid. Goede verzorging is een must. LOOkX Skincare biedt huidvriendelijke verzorging in de hoogste categorie.
Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten in combinatie met de productie in Zwitserse laboratoria staan voor kwaliteit en vakmanschap.
Alle producten van LOOkX Skincare bevatten biotechnologische werkstoffen. 
Dankzij de unieke samenstelling van ingrediënten en peptides dringen deze werkstoffen tot in de diepere huidlagen door. Ze zijn daardoor in staat de huid te herprogrammeren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken. Je ziet al snel een zichtbare verbetering van de huidstructuur.
In LOOkX Skincare zitten de hoogst, wettelijke, toegestane werkstoffen die in de cosmetica zijn toegestaan. Per product zit er tussen de 60% en 80% actieve werkstoffen in.
LOOkX Skincare staat voortdurend onder strenge kwaliteitscontrole, blijft up-to-date, is innovatief en is geheel dierproefvrij maar wel dermatologisch getest.
 

LOOkX Skincare behandelingen zijn er voor ieder huidtype en voor ieder doel. Bij ieder huidtype streven wij altijd naar topresultaat en pure ontspanning.

 

 Janssen Cosmeticsiu

Janssen Cosmetics is huidverzorging van het hoogste niveau. Deze Duitse firma ontwikkelt al vijftien jaar zowel cosmetica alscosmeceuticals (cosmetische producten op basis van de regelgeving en werkstoffen uit de farmacie) exclusief voor de professionele schoonheidsspecialist.

Janssen Cosmetics heeft een ruim aanbod van producten; er is een uitgebreide lijn voor elk huidtype en een lijn gericht op lichaamsverzorging. Janssen Cosmetics bevat exclusieve formules vol hoogwaardige, natuurlijke, biotechnologische werkstoffen voor prachtige resultaten. Het heeft een productassortiment met een moderne uitstraling en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Janssen Cosmetics wordt gedistribueerd door LOOkX Group; een jong innovatief cosmeticabedrijf uit Nederland met een passie voor verzorgings- en make-up producten van hoogstaande kwaliteit. In samenwerking met een gerenommeerd Zwitsers laboratorium creëert LOOkX biotechnologische formules die de huid als het ware 'resetten', om haar weer jeugdig te laten stralen. Veiligheid en huidvriendelijkheid staan hierbij altijd voorop.

 

 

iu6

SPA Salonnepro

 SPA Salonnepro is een Nederlandshuidverzorginsmerk. SPA Salonnepro heeft een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan niet alleen anti-aging, maar ook de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbelans.

Door met het lichaam samen te werken, in plaats van tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook crème's met uv A en B-bescherming.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

De verpakkingen zijn recyclebaar en de glazen pipetflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas. Daarnaast zijn de doosjes gemaakt van karton met een FCS keurmerk.

 

 

HFL Laboratories

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam en zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar.

De productlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagelproblemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

    

   

 

LOOkX make-up

iu4

Alle producten van LOOkX Make- up bevatten zuivere en natuurlijke ingrediënten. Dankzij de speciale,  zeer fijne microzijden parelpigmenten, ziet iedere make-up er prachtig, fris en natuurlijk uit. LOOkX heeft ingrediënten in zijn producten verwerkt die de huid niet kunnen irriteren en de huid juist laten ademen, zodat LOOkX ook geschikt is voor probleemgevoelige huidtypen. In LOOkX vind je onder anderen microzijden parelpigmenten (Dit zijn microscopische kleine, luxe pareltjes, die op de huid een prachtige schittering geven), mica, (garandeert de langhoudbaarheid van de make-up), vitamines (in de make-up producten worden vitamine A, B en C gebruikt), moisturizers (werkt hydraterend) en phyto-ingrediënten (dit zij natuurlijke ingrediënten zoals oranjebloesem, jojoba, aloë vera en avocado-olie).
 

 

iu11

 

Loveli

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt!

De deodorant van Loveli is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, die je de hele dag fris houdt.
Puur natuurlijk. Gemaakt van kokosolie en natriumbicarbonaat (zuiveringszout). Dit is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.
Naast de deodorant heeft Loveli nog meer producten voor gezicht en lichaam!

 

                                                                                                                                                                   

Marc Inbane Natural Tanning Sprayiu10

De award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. U kunt het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid.
De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera & Ginko.

 

Wandelwol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

iu7WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!

Voor wie
WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij langeafstandswandelingen.

 Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen welke zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen.

Waar onderscheidt WandelWol antidruk-wol zich in:

WandelWol antidruk-wol:iu2
• is een 100% natuurproduct
• is heerlijk zacht en voelt comfortabel bij gebruik
• is een melange van diverse soorten schapenwol
• is een 100% Nederlands product
• heeft een natuurlijk uniek wasproces
• bevat door het unieke wasproces nog steeds lanoline.
• in combinatie met lanoline zorgt voor het beste resultaat bij huidbescherming en huidverzorging
• heeft geen plakmiddelen nodig om zich te hechten
• hechten gaat via de sok of met een gaatje rondom de tenen
• warmt bij kou, en koelt bij warmte
• biedt soelaas bij vele voetklachten (likdoorn, blaren, hielspoor, pijnlijk eelt, kloven, wratten, wintervoeten etc…)
• maar ook bij irritaties van; gips (bij een polsbreuk bv), brilpootje, nikkelallergie knoop of riem, bh-bandje etc..

 

Shoefresh

Voetschimmel en kalknagelsiu8
In Nederland heeft naar schatting meer dan 30% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Vooral sporters,dragers van te strakke schoenen en mensen met minder weerstand (door ouderdom of ziekte) lopen een vergroot risico op voetschimmel en kalknagels. Daarnaast hebben ook diabetici, mensen met psoriasis en dragers van orthopedische schoenen een grotere kans om kalknagels te krijgen. Voetschimmels en kalknagels worden veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Deze zijn aanwezig in vochtige ruimtes zoals zwembaden, douches en sauna's. Maar ook vochtige schoenen zijn een broeinest voor deze schimmels en bacteriën.Aanbevolen door pedicures
Inmiddels maken meer dan 3.300+ pedicures in Nederland en België gebruik van de Shoefresh. De Shoefresh is een onmisbare schakel geworden in het behandelplan voor cliënten met voetschimmel en kalknagels, om herbesmetting vanuit schoenen te voorkomen.