Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

In mijn salon werk ik met de huidverbeterende merken LOOkX Skincare en SPA Salonnepro. Van te voren maken wij de keuze welk merk het beste bij u past. Bij beide merken kunt u kiezen uit een behandelingsduur van 45, 60, of 75 minuten.

De behandeling van 45 minuten is de ideale gezichtsbehandeling voor als u weinig tijd heeft. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en de wenkbrauwen worden bijgewerkt. Doormiddel van een scrub worden de dode huidschilfers vewijderd zodat de werkstoffen van het masker beter opgenomen worden. De behandeling wordt afgesloten met een dag-/ nachtverzorging.
 
U kiest voor de behandeling van 60 minuten als u echt een boost wilt geven aan uw huid! We starten de behandeling met een heerlijke reiniging, het epileren van de wenkbrauwen en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna krijgt de huid een intensieve peeling gevolg door een masker met hoogwaardige werkstoffen. Tijdens het intrekken van het masker krijgt u een massage van het gelaat, hals, schouders en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk serum of oil elixir, oogverzorging en dag-/ nachtverzorging.
 
Wilt u echt een moment voor uzelf en uw huid verwennen met de beste producten? Dan is de behandeling van 75 minuten een weldaad voor uw huid! De behandeling wordt gestart met een uitgebreide reiniging van het gelaat, hals en decolleté en de wenkbrauwen worden weer helemaal in vorm gebracht. Onzuiverheden worden verwijderd en daarna volgt er een intensieve peeling. Na deze peeling is de huid klaar voor het masker. Tijdens het intrekken van het masker met hoogwaardige werkstoffen kunt u genieten van een uitgebreide massage van het gelaat, hals, schouders en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk serum of oil elixir, oogverzorging en dag-/ nachtverzorging. 
 
 

 

 

 

 

 

Specialisaties

Bio Peel

De Bio peel is een Kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar beter resultaat. Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facial cupping met Cryoglobes 

Wil je ook een stevige huid en rimpelvermindering? Dan is facial cupping i.c.m. cryoglobes de perfecte behandeling. De massage werkt afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar de huid weer op gang. Hierdoor wordt de opname van werkstoffen verbetert.

Deze complete gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een heerlijke massage met de cryglobes. Tijdens de massage met de cryoglobes vernauwen en ontspannen de vaten zich in de huid. Hierdoor worden toxines die in de huid opgeslagen liggen, afgebroken en weggespoeld, de intense koude activeert de collageenproductie in de diepere lagen van de huid, waardoor de huid stevig en strak blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 

DermaOxy Zuurstofbehandeling 

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met DermaOxy zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden rimpels effectief aangepakt.